طرح توجیهی کسب و کار تمام دانش درباره

طرح توجیهی کسب و کار تمام دانش درباره

طرح توجیهی کسب و کار تمام دانش درباره

Blog Article

برنامه توسعه در طرح توجیهی، هر مرحله از فرآیند ارائه محصول یا خدمات شما به بازار را به تفصیل شرح می دهد. شما میخواهید ریسکها و پروتکلهایی را که میخواهید به سرمایهگذاران نشان دهید که همه بدهیهای بالقوه را بررسی کردهاید و کسبوکارتان برای موفقیت در موقعیت خوبی قرار دارد، مشخص کنید.

بازار هدف: مشتری شما کیست و چه تعداد از آنها در آنجا حضور دارند. به سرمایه گذاران تصویر روشنی از روند تفکر و درک بازار مصرف ارائه دهید.

این بیزینس پلن شامل این موارد میشود: پیشنهاد ارزش، فعالیتهای اصلی شرکت، داد مزیتهای کسبوکار، منابع شرکت، مثل کارکنان، دارایی و سرمایه شرکت، فهرست شرکا، بخشهای مشتریان و منابع درآمد.

لیستی از افراد یا منابع مورد نیاز خود تهیه کنید اما سرمایه لازم برای تهیه آن را بدون کمک سرمایه گذاری خارجی ندارید. مقدار مورد نیاز خود را مشخص کنید.

این سه مورد یک تصویر دقیقتر از کسبوکارتان بوجود میآورد و به این ترتیب سرمایهگذاران میفهمند که اهداف شرکت دقیقا چیست.

قبل از نگارش طرح توجیهی خود، مهم است که در وهله اول هدف از ایجاد آن را درک کنید.

طرح توجیهی سندی است که فعالیت های تجاری اصلی یک شرکت و نحوه برنامه ریزی آن برای دستیابی به اهداف خود را توصیف می کند.

سرمایه گذاران اطلاعات دقیقی را برای تایید دوام ایده کسب و کار شما می خواهند. انتظار داشته باشید که یک صورت درآمد برای طرح توجیهی ارائه کنید که شامل یک تصویر کلی از کسب و کار شما باشد.

و برای شناسایی و غلبه بیشتر بدانید بر موانع در مسیر ضروری هستند. هر بخش از یک طرح توجیهی به شما کمک میکند تا به اهداف خود از جمله جنبه های مالی، بازاریابی، عملیات و فروش برسید.

مهم نیست که چقدر عالی باشید ، شما فقط یک نفر هستید. خوب است که یک تیم داشته باشید تا به شما کمک کند. چه کسانی هستند و چه مهارت و تجربیاتی دارند ؟

در زیر به تعدادی از اشتباهات بسیار رایج در نگارش طرح توجیهی اشاره کرده ایم:

اولین مورد این است که این پیش بینی نشان می دهد که آیا کسب و کار شما یک سرمایه گذاری پرخطر است یا کم. دومین داد مزیت پیشبینی جریان نقدی این است که به شما نشان میدهد که بیشترین سود را از تأمین مالی کوتاهمدت یا بلندمدت خواهید برد.

نگارش یک طرح توجیهی به شما کمک میکند تا با وضوح بیشتری درک کنید که برای رسیدن به اهداف خود چه کاری باید انجام دهید. طرح توجیهی تمام شده همچنین به عنوان یادآوری این اهداف برای شما عمل میکند.

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page